Radongrottans folk

Ibland kan man behöva söka skydd. Farlig solstrålning, höststormar eller överdos av vardagslivets tyranni, tvingar en att ibland att krypa in i en trygg grotta med motormän. Där kan man kurera sin mentala hälsa och utan krav på några som helt mål eller resultat skruva sönder en förgasare; dricka en bärs; byta ett styre; skala en vajer; böja en stång eller liknande för den oinvigde helt meningslösa aktiviteter. Den invigde vet att den glädje dessa aktiviteter skänker för stunden, kan hålla i sig i uppemot fyra därpå följande arbetsdagar.

2 kommentarer

  1. Pete

    Jädrar. Du har ju varit igång med bloggandet lika länge som jag. Kul. 🙂

    Fast roligast är förstås att bloggen din är läsvärd!

  2. Janne

    Tackar, skoj att du gillar det jag skriver 🙂

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑