Östersjön ett levande hav

meck-stopp-triumph-chopper

Furusund. Dags för ett fikastopp tänker jag. Dags för ett meckstopp säger hojen. Förgasarna flödar över och det bluddrar till och säger stopp precis vid kiosken. Solen skiner så man kan äta en glass efter att ha rengjort flottörhuset. Vilken tur man kan ha. Tittar ut över fjärden och funderar över Brexit och EU och gläds lite åt att England är utslagna ur EM med 2-1 mot Island. Så går det om man inte vill samarbeta med andra länder. När jag njuter av utsikten funderar jag på vattnet framför mig som hör till Östersjön. Borde inte vi som bor runt detta vatten bilda en egen union? En modern variant av Hansan som var ett handelsförbund under medeltiden i området. Det kunde bli en stark egen röst i EU om Sverige, och våra grannländer Finland, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tyskland och Danmark bildade en gemensam region. Mer samarbete. Mindre murar.

Mer frihet åt folket!

amal-fugge-meck

1 kommentar

  1. Fixarerik

    Chopper für alle!

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑