pelle1

Det är trevligt med sällskap i garaget när man håller på. Katten Pär Lagerkvist brukar alltid komma skuttande med stor entusiasm när jag går ner till verkstaden. Oftast brukar han sitta och torrbryta på den motorcykel som det inte för tillfället meckas med. Jag har alltid trott att han gör det på grund av ett genuint motorintresse. Men jag börjar ana att det är andra saker som drar till sig hans uppmärksamhet. Särskilt när jag sett att han alltid favoriserar den hoj som  står uppställd där det finns en golvbrunn utan galler. Tydligen använder smågnagare detta som en praktisk ingång in i garaget. De verkar inte heller motorintresserade utan har samlat nötter och annat gott i ett skyddat hörn bakom en hög med bråte längst in i garaget. Så det verkar som att katten använder parkerade hojar enbart som en typ av jakttorn för småviltsjakt.

pelle2

pelle3