Utanför en korvkiosk i Sätra kan man fortfarande hitta inte bara trattkantareller i oktober utan även snygga panna choppers

Är det bara några plusgrader, solsken och man inte är gjord av socker så är det fortfarande hojsäsong. Några av de sista entusiasterna träffades och åt burgare en kväll i oktober utanför korvmojen i Sätra. Svårt att avgöra om det bara är för att trajor är hårdare än andra motorcyklar eller om det är så att en Triumph-ägare är av ett annat virke än många andra motorcyklister. Men det är bara att fejsa faktum. Det var ungefär lika mycket trajor på parkeringen som det brukar vara. Betydligt färre andra hojar än normalt på dessa onsdagsträffar. Några stolta ägare till strutar och pannor hade även de trotsat den kalla höstluften. Föredömligt!

?????????????

?????????????

?????????????