Vikten av att fika

?????????????

Forskare vid Hospital Clinic de Barcelona lät försökspersoner dricka kaffe med och utan sötsak till. Andra fick antingen kaffe eller sötsak. Det visade sig att kombinationen koffein och glukos hade den mest fördelaktiga effekten på hjärnverksamheten. De som åt en godsak till kaffet fick såväl bättre verbalt minne, som förbättrad reaktions- och inlärningsförmåga. Dagens hälsotips är alltså:

-Mer kaffemazarin till folket!

Kan man dessutom fika i kombination med en hojtur tillsammans med goda vänner. Ja då har man ju fått i sig hela kostcirkeln. Här är några bilder från onsdagskvällen i Sätra och en hojfika med Ola och Erik.

?????????????

?????????????

?????????????

?????????????

2 kommentarer

  1. Hasse

    Ser trevligt ut, det är synd och skam att Sätra ligger så långt bort 😉

  2. Fixarerik

    Hasse, det tar ju för faan bara tio minuter dit !

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑