hagon-road

-Hej, jag har ett problem jag skulle vilja ha hjälp med. Det känns inte riktigt bra. Som att jag går på en del hårda stötar genom livet just nu.

-Mhm

-Man vill ju inte göra som alla andra. Utan gärna utforska okända vägar. De kan ju vara både slingriga och ojämna. Många gånger hamnar man på riktigt små grusvägar. Det kan bli rejält gropigt, om du förstår hur jag menar.

-Mhm

-Det blir oftast att man färdas ensam på hojen. Med lätt packning. Man vill ju inte släpa på en massa gammal bråte när man är är ute på äventyr. Särskilt inte om man ska försöka hänga med de fartblinda polarna.

-Mhm

-Om det är en varm och solig sommardag. händer det att frun vill bli skjutsad till en klippa vid havet. För att njuta av ett dopp och medhavd picknick.  Då tar vi gärna den gamla trajan. Den är ju så lätt att parkera och tar sig enkelt förbi olika typer av hinder. Hon är så nyfiken av sig, så hon vill gärna se vad som döljer sig bakom bommar som folk har satt upp framför spännande vägar. Trajan har ju varit med ett tag, sedan 1969 närmare bestämt, så stötdämparna är ju rätt slut vid det här laget.

-Mhm. Jag har lyssnat på dig och kommer att skriva ut följande medicin: Hagon fjäderben för klassiska motorcyklar från 50-talet och framåt. De jag skriver ut är särskilt utvalda  till att fungera både på asfalt och gropiga grusvägar. Jag har dryftat med min kollega och han tror att du får bäst komfort med fjäderben anpassade för 80-100 kilos belastning. Spänn åt fjäderförspänningen då du skjutsar eller har mycket packning och en medium borde göra resan bekväm. Leverans beräknas om ca 14 dagar.