Med solsken i blick

ola3

Igår var det blidväder och solsken. Helt plötsligt mindes jag att det finns en annan mycket bättre årstid än denna. Jag tycker nämligen att februari har misskött sig. Bara levererat mörker, halka och snöfall. Men gårdagen tände ett hopp om att det kanske vänder snart. Letade i minnenas arkiv och långt därinne finns det faktiskt fragment av att jag vid någon tidpunkt tidigare i livet har kört motorcykel i solsken. Under en underbar årstid som vi ibland kallar Åksäsong, eller i vardagslag Vår och Sommar. Eftersom jag inte är helt säker så letade jag efter bevis. Hittade dessa åkbilder på Ola. Bilderna tog jag en vacker vårdag när han testar sin fina bobber i genuint klassiskt stuk. Jag körde min gamla traja med ena handen och plåtade med den andra.

Ser härligt ut. Och snart är vi där igen.

ola5 ola4 ola2

 

1 kommentar

  1. Fixarerik

    Stiligt!
    Ser bekant ut på något vis…

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑