blown-budget

Tidigt lördag morgon var vi några tappra kamrater som träffades på Arlanda för en helgtripp österut. Vi var sugna på att se både traditionella kustomhojar och genuina roddar på Kustom Kulture Show i Helsingfors. Samt att få delta i lite trivsamt kulturellt utbyte mellan östersjöfolken. Det är märkligt ändå. Man åker utomlands. Men träffar bara på svenskar överallt. Det är såklart kul att så många från vårt land upptäckt det här trevliga evenemanget. Och inte bara som besökare. En hel hög med motormän från Enköping var inbjudna som utställare av både bilar och motorcyklar. Det verkar som att kompressormatning är det som gäller när man bygger hoj i Enköping. Flygplanskompressorer som vanligtvis ska hålla uppe trycket i kabinen. Snygga. Jag hörde att Erik lyckades byta till sig en likadan mot en webbgaffel. Han bytte med Timo som bor i Helsingfors, så lite kulturutbyte blev det ändå. Själv bytte jag till mig en träfftröja mot kontanter.

Summa summarum: Bra utställning. Rolig fest.

kompressorparkering brutal tiki-bar skalle handskakning tro-hopp-karlek

sunoco-racing-fuelbsa-kompressor rod-29 rod-heat huv