cykelhuligan1

Man har ju länge anat att det lurar ett lömskt sinne hos de som regelbundet använder trampcyklar. Särskilt tydligt är det i hufvudstaden. Men man trodde att det bara var dåligt omdöme som gjorde att cykelhuliganerna cyklade mot rött, körde farligt nära mellan barnvagnar på trottoaren och liknande. Men jag har nu kommit över en liten pamflett som visar att det är en överlagd strategi från vissa cykelhuliganer att bekämpa allmänheten utanför sin egen klan med cykeln som vapen. Tag varning! Eller memorera instruktionerna om du någon gång själv befinner dig på en lånad trampcykel på väg hem från krogen och din framfart hindras av en gånghuligan.

Eller så fortsätter du att köra din Triumph. Stilfullt, snabbt och elegant kryssande mellan bilarna, på det ädla, trivsamt mullrande och storsinta sätt som har gett oss förare av så kallade bustrajor epitetet ”Gentlemen of Motorcycle Sports”.

cykelhuligan2

cykelhuligan3