Swap

bushmill-inthewind

Den bästa sortens affärer är där båda parter är lika nöjda. För en tid sedan upptäckte Eddie när han besökte mig i sportstugan att där fanns en hel del gammalt skrot av fin kvalitet som han kunde ha nytta av. Eftersom det lagras lite för mycket saker i och runt och under tidigare nämnda sportstuga så kände jag att jag kunde dela med mig av mitt överflöd till en medmänniska.

För några dagar sedan kom belöningen för denna generositet. Vilka kungliga gåvor! Bästa sortens sprit från en av de brittiska öarna, och 3 ovärderliga nummer av livsstilsmagasinet In The Wind från det ljuva åttitalet. På omslaget lovas det ”Hundreds of photos from Everywhere” och ”Bikers doing their thing” samt ”Lotsa Bike Women in the wind” plus ”Women, Parties, Outrageous bikes – and women” och den lockande rubben ”368 Photos of Motorcycle People Having One Helluva Good Time!

Tackar ödmjukast. Hösten är räddad!

1 kommentar

  1. Ed

    Min favoritrubrik i samlingen är annars: ”There’s something with a bike that attracts women – proof inside”

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑