Brittsommar

bsa2

Regnet smattrar mot rutan och man kommer osökt att tänka på den brittiska övärlden där regnet och fukten ständigt är närvarande. Det måste vara det här som kallas brittsommar, eller höst som vi brukar säga här hemma.

Hur som helst kom jag på att jag helt och hållet glömt bort att rapportera om att det även fanns en del fina engelska motorcyklar i Strängnäs på Strängnäs Bike Show. Den där showen som Blotsvens MC brukar ordna en gång om året i Augusti, ni vet.

Här kan ni nu skåda en BSA som i sprakande höstfärger lyser upp i mörkret. Dessutom, Henkes och Sigges gammeltrajor i original bruksskick. Stiliga fordon.

 

2Triumph bsa

2 kommentarer

  1. Robert Westermark

    Haha min älskade B.S.A ”HILLWEEDKILLER”

  2. Janne

    Grym hoj Robert. Riktigt stilig!

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑