Handtagsmonterad HD Radio

hd-radio-eric

Redan under 60 talet insåg de framsynta Harleyingenjörerna att man kan förhöja hojkörningens njutning med att samtidigt lyssna på ring P1. De klurade lite och kom sedan fram till denna enkla, men ändå för sin tid sofistikerade och stilfulla lösning. Harley Handlebar Radio, monteras enkelt på styret bakom din vindruta och vips så har du direkt tillgång till både AM och FM sändningar under din hojtur. En fulldresser är inte helt och hållet komplett utan detta tillbehör. Eric B är lycklig ägare till detta exemplar som ska monteras å det snaraste på shoveln som står i hans garage.

eric-b-electra

2 kommentarer

  1. Jakob

    Fantastiskt! Undrar om det fanns en skottsäker variant för polisiärt brukande? I vitt?

  2. Ed

    Tjusigt! Och i klassisk Harley-anda en mycket smäcker formgivning. Inte alls klumpig…

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑