Timos garage

timo

I Helsingfors finns det fortfarande gamla industrilokaler hyggligt centralt som man kan hyra till en rimlig peng. Timo delar en lokal tillsammans med ett antal sköna motorcykelentusiaster i en tegelbyggnad från förra seklet. Det var tidigare den statliga järnvägens verkstäder.

Förutom att man har en lokal utan grannar som blir störda om man vill justera förgasarna på en hoj någon tidig morgon, eller bara rejsa lite på gården. Är en av fördelarna att man har tillgång till järnvägsarbetarnas gamla bastu. Hur bra som helst med mecklokal och bastu i ett!

Timo har en riktigt fin samling gamla hojar som synes på bilderna. Den där Jap-Sprinten med v-twin skulle man vilja se hur fort den kan gå på någon dragracing strip. Harley-shoveln med rostig moppetank är brukshojen som brukar synas här i Sverige när han besöker Norrtälje CBS, Jokers eller någon annan träff.

timo2 ajs timon-shovel jap-sprint jap-speedway

1 kommentar

  1. fixarerik

    Nice man , nice garage and nice sauna !

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑