Kustom Kulture Show Helsinki 2013

ace-cafe-corner
De koolaste hojarna byggs i Finland. Förstapriserna på svenska hojutställningar brukar nästan alltid knipas av något finskt bygge. Därför är det extra skoj att det nu finns en show i Helsingfors där man kan skåda snygga finska kustomhojar. Dessutom mitt i vintern när man är svältfödd på entusiastfordon. Eftersom jag var nyfiken, åkte jag självklart till den första årliga Kustom Kulture Show Helsinki i helgen. Det är också väldigt enkelt och nära att ta sig till Helsingfors. Showen är för hela kustomkulturen, både bilar och motorcyklar och allt som hör till hobbyn.

Det bjöds på en fin utställning i den gamla kabelfabriken som fylldes av glada motormän och vackra motorkvinnor som njöt av fantastiska maskiner, god mat, burleska shower och levande orkestrar till sent på natten.

raggare
risig-bil
fork green-machine
kekkonen2
kekkonen-oil-tank
rosa-sporre knuckle-bobber yamma
long-fork-knuckle gul-sporre classic-chopper koppartopp cv2-hotrod green-machine2 svart-bil gul-bil
lampa molded
banana-seat bay-area rost royalenfield siff skinny-bike special-dump-luck
folk
tiki-bar weird

 

1 kommentar

  1. Magnus "Pettson" Pettersson

    Jaha..hm..har en kompis som tycker jag ska med till Finland i vår, på hoj, de ska va nån show: bilar & hojar. Och nu känns de som att de kanske man ska. På Norwin tycker Robban…

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑