Garagegrävlingen grubblar

Foto: Kati Mets

Jag ser människor som offrar hälsan för sitt arbete. Som tror att de är titeln på sitt visitkort, sitt senaste modeplagg, sin nya bil, sin nyrenoverade bostad de aldrig har tid att vara i. Människor som missar barnens uppväxt för att jobba över. De jobbar över för att rädda någon annans dåliga planering. Det finns också människor som ingen anställer. Som inte får chansen att visa vad de går för, som är fast i tristess och depression och taskig ekonomi.

Jag tror att det går att ta sig loss. Hoppas på det åtminstone. Att man kan ta befälet över livet och bli den fria människa man föddes till. Det som krävs är en idé. Mod att genomföra den, och tålamodet att prova igen när man misslyckats. Lyssna inte så mycket på andras åsikter. Sluta följa trenderna, lyssna på dig själv och dina egna drömmar. Behöver du verkligen ha så mycket dyra grejer? Packa en väska med det nödvändigaste. Kicka igång frihetsmaskinen och ge dig ut på äventyret som är ditt liv. ”Det sägs att de modiga inte lever för evigt, men att de försiktiga inte lever alls”.

Jag önskar alla ett riktigt gott nytt år 2013 med många nya möjligheter.

/garagegrävlingen

5 kommentarer

 1. Janis

  Bra formulerat! Gott Nytt År på dej själv Janne Badger

 2. Janne

  Tackar. Ha det gott.

 3. PER ADER

  Riktigt bra. Du o Garagekultur är sååååå rätt. Tack för alla bilder o skriverier. Jag önskar Dej ett riktigt GOTT 2013. PER ADER.

 4. Janne

  Tack Per. Roligt att du gillar det jag gör.

 5. John Eyre

  Tänkvärt och inspirerande!
  Får jag passa på att tipsa om en kommande utställning där jag medverkar med sex alldeles nya akvareller. Vernissage den 12/1 2013 på Galleri Solvang, Grevgatan 26. Utställningen pågår tom 30 januari.
  Välkomna!
  John Eyre

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑