Man ska ha husvagnsrod

Magnus  har kryssat runt i världen under sommaren på ett stilfullt sätt med sin öppna sportvagn av HotRod typ med påkopplad husvagn. Nu har han skickat lite trivsamma bilder som han vill dela med sig av.  Rykrörsarrangemanget är verkligen ett konstverk av högsta klass. Att dela med sig på detta sätt är verkligen ett generöst och mycket gott initiativ som piggar upp nu när höstmörkret lägrar sig över landet. Tackar!

3 kommentarer

 1. kati

  Oj oj hur gick det i allt regnet som var? Det kanske var därför de sökte skydd under en dalahäst. Men snyggt är det!

 2. Magnus "Pettson" Pettersson

  Det är verkligen hedrande att få in en bil här. Inskickande av bilder började med en påminnelse om Rat Fink Reunion,Näs. Bilen är under ständig utveckling och bättre väderskydd är på gång. Är för tillfället mycket skitig efter race i Hot Rod Rumble.

 3. Janne

  Ja Kati visst är den snygg. Bilen.

  Magnus, visst så var det ju. Nästa år kanske vi ses på RatFink. Den här sommaren målade vi om huset när det inte regnade. Så det fanns inte tid till så mycket träffar.

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑