Första vårturen 2010

Foto: Nova Sand

40 år gammal hoj som startar på 4:e kicken efter oljebyte och vinterdvala. En Triumph kan man lita på i alla väder. Jag tog en liten tur i solen idag. Fan vad roligt! Den 44-årige gubben vaknade också till. Lite valpigt gasande över västerbron som sig bör och till allas glädje. Det har alltid varit mitt skönaste vårtecken enda sen jag var liten att höra hojarna dra på över stans broar i maj. Jag bjuder gärna på det härliga ljudet till alla stockholmare.

🙂

1 kommentar

  1. Rickard

    Hallå Janne!
    Jag skrev och fråga för ett tag sedan om ett lågt texasstyre jag sett på bild på din sida. Fick i vintras tag i ett dylikt styre. Blev himla kit! passade på att byta till vita handtag också. fas som sjutton. Jag har oxå startat en garageblogg. Hade inget bättre för mig. Är mellan hobbies just nu så då passar det bra skriva trams på nätet. Hoppas jag har möjlighet att kolla in hojar på mods vs rockers i år igen. för det är väl i år? igen?
    tjena/Sicken

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑