Blotsvens Swapmeet

I lördags åkte jag och Kobbe till Strängnäs för att se om vad det var för skrot som folk hade släpat till swåppet i år. Vi åkte ståndsmässigt i hans Chevapickis från 1968. En behaglig färd till det rogivande dunket från V8 motorn, med kaffe i pappmugg från macken. trevligt, trevligt.

Det var mycket folk att mingla med och massor av kul grejer att kika på. Jag hade tur och hittade en snygg tank till mitt nya BSA projekt. Det var en perfekt dag så man förtränger gärna att chevan tvärstannade på hemvägen vid Älvsjöavfarten så att vi fick putta den av motorvägen. Men vi fick ju fart på den snart igen och kunde ta oss tillbaka utan bärgare. Men det är kanske det oväntade stoppet som är det äventyr man söker när man håller på med gamla fordon, det är kanske bra för oss som söker kickar och utmaningar i livet att råka ut för ett litet haveri ibland. Vad vet jag.

1 kommentar

  1. Fixarerik

    Glöm inte påminna om swappet på lördag!

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑