I nära anslutning till Nackareservatet finns det några verkstäder där det huserar en firma för mc-däck och en annan som vårdar vårt motorcykelrelaterade kulturarv.  Särskilt noga vårdas kulturarvet som stavas Triumph.

Här var det under lördagen Junk in the trunk swap, eller vad man på ren svenska brukar kalla bakluckeloppis för hojgrejer.

-Hur bra var det då? Svar: Jätte.

-Vilka vad där? Svar: Alla.

Solen sken, det fanns fika, man kunde köpa och sälja gamla rostiga saker som inte tillverkas längre. Mingla. Prata med folk man inte sett på ett tag. Träffa några nya bekantskaper. Njuta av den första riktiga värmen denna karga vår. Många hade dagen till ära tagit ut hojen för en trivseltur. Flera fina maskiner, med både långa och korta gafflar, prydde parkeringen.

Ja, men då är väl hojsäsongen officiellt  igång då mina vänner. Kör hårt!