Så var man tillbaks i staden igen. Det har sina sidor, både positiva och negativa. Som det ska vara. Hade vi inte de negativa sidorna i livet som en relief till de positiva så skulle inte de positiva sidorna upplevas lika positiva. Kanske är det även så att de negativa blir lite mindre negativa om man kan se fram emot en positiv sida lite längre fram. En av de mest positiva sakerna med staden är tisdagskvällarna. Det är då vi träffas och meckar i den lilla meckarlåda jag delar med ett gäng andra motorentusiaster. Igår var det full fart. Någon bytte olja. En annan bytte oljepump. Det skulle provstartas både Norton och BSA samtidigt som det pågick någon sorts modefotografering till en tidning i ett hörn. Dessutom fick vi fint besök av goda vänner som kunde komma med insiktsfulla tips och råd från baren till de som meckade. Två av vännerna anlände i elegant stil på evo-bobber respektive långgafflad storstrut.

Det är ändå härligt att vara tillbaks i stan.