choppers-rimbo

Har ni märkt att det blev höst helt plötsligt? Efter en torr och het sommar så tornade sig orosmolnen upp i fjärran. Trots detta var vi fyra tappra som häromdagen gav oss ut på jakt efter kurviga småvägar i Roslagen. Vi lyckades också välja de vägar som var kurviga på ett sådant sätt att vi hela tiden kunde undvika att hamna i regnet. Vi hade till och med solsken för det mesta, med kolsvarta moln hotande i luften bara några kilometer bort. Ibland har man tur. Som för livet i stort. Ibland lyckas man välja de rätta vägarna och undvika katastroferna. Andra gånger går det inte lika bra. Det gäller att njuta av dagar som denna, och glömma de dåliga.  Och vara tacksamma att vi befinner oss på planeten jorden. I många undersökningar utnämnd till den trevligaste planeten i universum.