Kristi himmelsfärd

En trevlig liten ombyggd traja vilar efter en tur på landet

Nu stundar en långhelg som vi fått tack vare att den kristna Guden, vid någon tidpunkt som är oklar, stigit upp till sitt himmelrike.  Tidigare, under antiken, så gick Guds medhjälpare omkring på jorden bland oss vanliga människor. Den gode Guden hade då försett dem med lämpliga färdmedel för att snabbt kunna ta sig runt och utföra sina uppgifter. I den engelska bibelöversättningen kan man bland annat läsa sig till att man ofta körde runt med engelska motorcyklar i sitt dagliga arbete. Som det verkar körde man helst med öppna avgassystem. Här är två bibelcitat som visar på detta:

”Joshua’s Triumph was heard throughout the land.”

Samt

”The roar of Moses’ Triumph is heard in the hills.”

Hej Helg! Nu kör vi!

3 kommentarer

  1. John Eyre

    :-))

  2. m

    Ja, undrar vad han Josua körde som brötade så ståndsmässigt!

  3. m

    Garanterat pre-unit i alla fall. Det är ju länge sen det här!

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑