Happy Triumph

 

objekt

The Greater The Struggle

The More Glorious The Triumph

happy-triumph

3 kommentarer

 1. Manx

  Vilken tur att flintan slapp bli den vedervärdiga hashmoppen på undre bilden

 2. Janne Jakobsson

  Oj vad trevligt. Ett inlägg från en medlem av motorcykelhysteriska klubben. Välkommen! Jag hoppas på att kunna kittla dina franska stil-polis-nerver ännu mer längre fram i tiden. Because stock sucks

 3. Capt. Gonzo

  Bäste Manx.
  Nu ska vi inte vara så bitska bara för att vi är unga och kom 25 år försent till festen. Jämfört med då är utbudet på delar och firmor gigantiskt. Stilar kommer, stilar går. Precis som med frisyrer och coola skägg. Om jag kunnat minnas något från den tiden överhuvudtaget, är väl att det inte var ”hash” som röktes. Prova med sch som i schottis. eller sch som i tyst.
  Ha en bra dag!

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑