Packat o klart

Kan man ha skotskrutig filt på en sissy? Eller måste det vara en filt av mexikansk typ?

Nytt projekt i garaget. Skoj. Det viktigaste är naturligtvis att provpacka. En sissybar, vilken fantastisk uppfinning för touringhojen. Allt man behöver ha med sig kan enkelt surras på plats. Frågan är nu bara om man kan ha en skotskrutig filt, eller om konventionen kräver filt av mexikanskt utseende. Fast det är ju en Triumph så det borde vara korrekt. Jag får skriva till Magdalena Ribbing och se om jag får svar.

2 kommentarer

  1. Magdalena Ribbing

    Hej Janne, du behöver inte skriva. jag följer naturligtvis garagekultur. Den enda livsstilsbloggen värd namnet. På en Triumph är den skotskrutiga filten ett måste. Däremot skulle det vara ett stilbrott att ha bruna skor när du slår dig ner vid ditt läger med en Gin och Tonic efter 17.00 på eftermiddagen. Men det säger sig självt. Svarta skor gäller på kvällen och gärna en läcker scarf som matchar filt och motorcykel.

    tack för en trevlig blogg

    /M

  2. Erik

    Hahaha!

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑