Utvalda praliner

great-british-classics

Till jul så hör det ju till att man äter choklad i form av fyllda praliner. Många väljer slentrianmässigt den vanliga Aladdin-asken på sitt julbord. Om man vill att maten ska återspegla ens livsstil, normer och värderingar och exempelvis kör en klassisk brittisk motorcykel. Då väljer man hellre pralinasken Great British Classics från Thorntons. Jag är en lycklig ägare av en sådan chokladask. Den kommer att avnjutas på julafton. Kanske kommer en recension av smaken senare. Men asken är ju snygg och det räcker långt.

2 kommentarer

  1. Jakob

    Oj vad ren och fin din hoj är!
    God Jul önskar jag och Nova.

  2. Janne Jakobsson

    Ja man vill ju ha en ren till Jul. En synnerligen God Jul till er också.

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑