Höstavgasning 2015

Lite meck vid vägkanten får man räkna med om man kör en gammal Honda

Ett glatt gäng knuttar, som inte är gjorda av socker, träffades igår på macken vid Lindhagensplan för att köra hoj. Höstavgasningen arrangeras årligen av Lådan MC och TonupStockholm. Kul med så stor uppslutning, jag tror att det var ungefär tjugofem motorcyklar vid start. Det var strålande sol och några plusgrader så förutsättningarna var de bästa för det som förmodligen blir sista riktiga åkturen för i år. Ricard hade lagt upp en skojig rutt längs kurviga roslagsvägar. Vi klarade oss ganska bra från mekaniska struligheter. Det blev ett kort meckstopp för en av Hondorna i sällskapet i höjd med Svinninge, det var allt. Stundtals var det lite småhalt. Några åkte i diket och ett bakhjul blev skevt av oklar anledning. Inga allvarliga skador vad jag vet.

Henke tar sig en rökare

Ricard och TriBsan är oskiljaktiga

Alex fyller upp grustrajan inför årets höstavgasning

Bula och Göran filosoferar över livet

Hojar i motljus

Hojar i motljus

2 kommentarer

  1. Erik

    Skrattade så jag grät när jag fick rapport av Guran. ..

  2. Ricard

    Vi som körde hade också jäkligt skoj, men det låter nästan som om rapporten var roligare än körningen. Man blir lite nyfiken…

    Mvh Ricard

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑