Relativ hastighet

gammal-triumph-1969

Hastighetsmätaren till min gamla motorcykel ligger i en låda i garaget. Jag tror att det är viktigare att hitta sin egen mentala hastighet. Än att hitta den korrekt uppmätta farten. Att bli i samklang med den övriga trafiken, universum, väglaget, eventuella passagerare och andra kamrater som man färdas med på vägen och genom livet. En hastighet anpassad efter rätt känsla. Det gäller allt i livet, försök att äta balanserat utan att räkna kalorier. Tillåt aldrig en applikation i telefonen bestämma när du ska träna. Känn efter själv istället. Då kan du fatta riktiga beslut istället för att handlingsförlamat sitta och analysera enorma datamängder. Hur mycket vi än mäter så är allt ändå relativt. Utom ljusets hastighet i vakuum. Men allt annat. Så sluta mäta, börja uppleva.

2 kommentarer

  1. tommy

    Håller med, inget digitalt skit;)

  2. Fixarerik

    Som vanligt kloka ord.

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑