1975-bagger-electra-glide

Ibland så tänker jag att man någon gång skulle kunna komma på vilken som är den optimala motorcykeln. Den där hojen som har alla kvaliteter i ett. Den ska kunna ta mycket packning. Man ska kunna åka långt utan att tanka, med en liten mopedtank monterad såklart. Den som sitter därbak ska ha det bekvämt så fjädringen måste vara mjuk och fin, fast ofta är det ju ballare med en stelbensram och de är inte jättebekväma. Den ska ha en lång framgaffel. eller vänta den ska ha en kort framgaffel, eller jag vet inte riktig, en flexibel framgaffel iallafall som inte läcker olja. Ett högt styre är ett absolut krav, men ändå jättelågt och sportigt, kanske rent av clepong. Skydd mot väder och vind? 21 tum fram utan stänka? Man vill kunna glida fram på en låg hoj till korvmojen och ta en runda på grus med grova däck, hasplåt och bra markfrigång på vägen hem.

hmm det verkar spricka direkt. Hittar inget på blocket som motsvarar min kravlista. Här är lite av det jag hittade när jag försökte leta idag.

bobber

chopper

hd-bobber

honda-racer

kort-chopper

lambretta-tv-175

tribsa-cross