En väg utan svårigheter

bonneville-t-120

Nu är semestern slut och man ska prestera på topp igen. Från solstol till försäljningssiffror från en dag till en annan. Förvirrande. Då är det tur att man har en Triumph vid sin sida. Den är en ständig påminnelse om att en väg utan svårigheter inte leder någonstans, och att en väg med svårigheter troligen inte gör det heller. Kom ihåg att det bara finns två sorters bekymmer; de stora som du inte kan göra något åt; och de små som du kan strunta i.

Sedär vad som bjuds. Två gratisråd att använda i arbetslivet. Eller närhelst du tycker att det passar. Nu slipper ni köpa någon dyr självhjälpsbok i höst och kan lägga pengarna på ett par nya fotpinnar istället.

Jag önskar läsekretsen en trevlig arbetsvecka.

3 kommentarer

 1. John

  Kloka ord som jag tar till mig. Även om jag har en HåDe och inte en Trajja vid min sida.

 2. Janne Jakobsson

  tack!
  ja det gäller också för HD. Jag har egna erfarenheter av en sån också, från AMF-epokens mörka tidevarv. varför göra det lätt för sig i livet? När man kan göra det intressant 🙂

 3. Acke Broberg

  Winston Churchill har minst sagt myntat många utryck och skapat många citat.
  Det här passar helt klart på den väggen.

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑