Sommar, sol och en källarsval storstrut

storstrut1

Varje gång man letar sig ner genom de vindlande gångarna som leder fram till FixarEriks garage har han något nytt bygge på gång. Sommarens hoj är en shovel på minst 1200 kubik. En storstrut med andra ord. Eftersom det är Eriks strut så är den välfylld med hemkokta tekniska karameller gjorda på hemliga ingredienser. Mycket stilig maskin som för bara ett litet tag sedan låg isärskruvad i en kartong. En traditionell kustom av det här slaget måste ju ha en egen tanksymbol. I detta fall elegant skapad av skrot från gamla lås.

storstrut2 garage storstrut

storstru3

 

3 kommentarer

  1. Jakob

    Cool tanklogga, påminner om Yamahas logotype. 😉

  2. Hasse diesel

    Blir tjusigt med lite knölstuk, keep up the good work 🙂

  3. Fixarerik

    Det är ju ramen från Yama 1670n som jag byggde förra hojen på !

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑