IMAG1179

En lång rad händelser som har med mitt yrkesarbete att göra gjorde att jag häromkvällen tillbringade ett par timmar i Alvesta. En ganska händelselös kväll. Men några saker gjorde mig glad. Först och främst att jag hittade till grillbuffén på Little Belfast. Det var avgörande för att vända den surmulna sinnesstämning som jag fram tills dess hade befunnit mig i. Trevlig lokalbefolkning som man kunde småprata med fanns det också. Det som gjorde mig gladast var nog ändå att se två fullastade choppers med franska reg-plåtar parkerade utanför Handelsbanken. Tråkigt nog såg jag inte till några fransmän, annars hade det varit kul att höra om de möjligen var på väg till nån av träffarna i helgen. Custom Bike Show eller möjligen Hang em High #1. I övrigt fanns det inte så mycket att titta på i Alvesta under mitt korta besök.

IMAG1187 IMAG1186 IMAG1181