weeping-willows-teatern-norrtelje

Roslagen gästades i lördags av Weeping Willows som inledde sin sverigeturné med en spelning på Teatern i Norrtälje. Eftersom roslagstorpet där vi emellanåt firar helg ligger på bekvämt pendlingsavstånd med taxi in till de centrala delarna av Norrtälje så tänkte min fru och jag att det var upplagt för att gå på lokal och få lite finkulturell underhållning. Det blev en helkväll som inleddes med en utmärkt  Fish & Chips på puben Little Dublin. Torsken var färsk, krispigt hempanerad och mycket god. Vill man vara kritisk kan man tycka att det var lite klent med tillbehör, enbart tartarsås och pommes. Men vill man ha mer färg på tallriken är ju det lätt åtgärdat med ketchup. Alltid klockrent till vit fisk.

Bandet bjöd som vanligt på finstämd, lätt melankolisk, musik med fokus på de stora känslorna i livet. På bilden ser ni den skönsjungande Magnus Carlsson tillsammans med gitarrvirtuosen Ola Nyström glatt framtrummade av Anders Hernestam. Den entusiastiska publiken stämde upp i allsång när det spelades gamla hits från första plattan ”Broken Promise Land” och annat man kände igen. Det blev en väldigt trevlig kväll. Norrtäljes nattliv levererade.

Se även recension i Norrtelje Tidning