Blotsvens swap 8 mars 2014

blotsvens-swap-2014

Tänk om man hade sån tur att man nånstans kunde hitta fina glittriga grejer som på riktigt ger en den status och beundran i kvarteret som man förtjänar. Om du sluter ögonen och drömmer dig bort till en värld som är så vacker och perfekt som den borde vara.Tänk dig då att du strosar runt i en gammal lada på landet en vanlig lördag i mars. Helt plötsligt hittar du en trevlig person som vill sälja dig en fin amerikatank till din sextitalstraja; och en snyggt ribbad magnussonkåpa till transen på shoveln; ett 7-tums lyktgaller till en lucaslampa; en våffla och en kopp kaffe.

Ja om detta magiska scenario väl slog in, då skulle du nog säga att lördagen vara räddad. Vart ska man åka då för att ha chans att hitta de rikedomar som just du letar efter till ditt hojbygge?

Jag skulle tro att man kan hitta mycket av det man behöver om man tar sig till Blotsvens swap på lördag 8 mars och hänger på låset klockan 12 eller 13 eller när de nu öppnar. Sen är det bara att rota sig ner i skrotlådorna, fynda, pruta och fylla bilen med gamla hojgrejer.

 

3 kommentarer

 1. Jakob Grünewald

  Jag tror de öppnar 11 för besökare, så står det på postern.
  Om vädret är okej så tror jag att jag tar polishojen dit.
  Jag får inte nog av hojåkning på vardagarna tydligen.

  Eller råkar du ha någon ball femtiotalspickis med någon rapp toppventilad och gärna kompressormatad v8 som vi kan smattra dit med lite ståndsmässigt?

  Jag är sugen på kaffe och våffla.

 2. Janne Jakobsson

  Men vafaaan Kobbe. Jag tänkte ju finta bort alla så att de kommer en timme senare, så jag kan köpa alla godbitar i lugn och ro.

 3. Kullamannen

  Det verkar trevligt men var ligger ”Stregnes”? 😉

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑