Egenmäktigt förfarande

IMG_4047

Motorcykelsällskapet för bevarandet av gammal hederlig knuttekultur, även kallat ”ett skönt kompisgäng”. Hade uppviglat allmänheten att ta ett oskyldigt och intet ont anande parkeringshus vid telefonplan i besittning under lördagen. Ett så kallat Gerilla Swap Meet. Intresserade knuttar från när och fjärran hade dagen till ära sökt sig till huvudstaden. För att ta del av utbudet av gamla delar som letats fram ur garagen. Det fanns till och med besökare som var tillresta ända från Strängnäs och Eskilstuna. Allehanda hojprylar som kan vara bra att ha bytte ägare. Helt momsfritt får man förmoda.

Kul var det och jag hoppas man får se fler liknande tillfälliga och spontana swap meets framöver.

IMG_4053

IMG_4048

IMG_4060

IMG_4061

IMG_4062

2 kommentarer

  1. mats olofsson

    Ja fantastiskt kul och framgångsrikt. Definitivt en vårvariant. 😀

  2. Whotan

    Toppenide!
    Tummen upp.

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑