Fuggar och konsten att vara människa

amal2

Ett par krånglande förgasare säger mer om hur det är att vara människa än vilken komplex teoretisk filosofi som helst. Du lär känna dig själv genom dina gamla läckande fuggar, och meckandet förbättrar din uthållighet att ta dig igenom alla möjliga svårigheter i livet.

3 kommentarer

  1. MAgnus

    Vodkan i bakgrunden är väl också till hjälp? 😀

  2. Acke Broberg

    Vissa flytande ting löser skit, till och med bättre än bensin 😉

  3. Janne

    Vodkan kan vara användbar på många sätt. Rengöring av de beläggningar som tillsatserna i den moderna bensinen skapar är en sak. Dricker man spriten så kan den rengöra hjärnans vindlingar på ett fördelaktigt sätt så att man glömmer bort morgondagen och lever i nuet. Ökar man dosen letar sig spriten ner till de gömmor i sinnet där man gömmer sånger som berör en på djupet av ens hjärta, sånger om kärlek, rättvisa, broderskap och hjältarnas stordåd från förr. Minnen väcks och man blir så där härligt sentimental. Vodka är bra grejer helt enkelt.

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑