Årest stora vinnare i Norrtälje Custom Bike Show 2013 blev Arto Varis från Helsingfors. Etta i H-D Chopper, Bästa Lack och vann dessutom AMD-Juryns Val med denna Panhead.

Det var motorlördag, chopperfest och bobberkalas i Societetsparken i Norrtälje. Som alltid första lördagen i Juni var det Twin Clubs Custom Bike Show denna helg.

Här kommer en bildkavalkad från dagen. Jag har säkert missat några fina hojar som borde ha varit med på bild. Det är ju så grymt mycket balla byggen och trevliga människor man måste prata med så man har svårt att hinna se allt.

Här är det som fastnade i min kamera, varsågoda!

Ola och Kobbe i samspråk Närbild på årets vinnare i Bästa Lack Skruvat Pilligt att spänna dessa ekrar Kungligt Ola och Erik med Eriks hoj, känd från MCM AMF loggans återkomst? Det ska vara en sporre i år Hembränningsapparat i högra tankhalvan? Provstart av hojen med tändkulemotorn. Hojen vann sedan People's Choice Ola och hans snygga kawabobber Vinnare i Chopper-klassen i Norrtälje Custom Bike Show 2013: 11-årige Felix Forsberg från Gävle! Triumphs är ju alltid snyggt Stiligt bakljus DÖDSRYTTARE En finsk traja. Snyggt byggt! IMG_3689 Wickman på sin patinerade sporre Snabb som Fan Sporre enligt Hr Wickman Skjutskudde Erik och Ola beundrar  Jerry Gamelius knucklehead som vann i Classic Custom Värmeljuset som parkeringsljus? Snygg Husqvarna