Foto: Johan Lilja

Johan skickade in en bild på sin gamla Hondachopper som han byggde när han gick på gymnasiet och fortfarande har kvar. Den ställde han ut i Norrtälje år 2000 och fick då andra pris i chopperklassen. Sedan har han använt den av och till i omgångar. Ett tag var den här hojen hans enda fordon och den gick då året runt.

Genom åren har Johan ägt, byggt, kört och sålt en hel hög med andra motorcyklar men den här behåller han för att det var hans första bygge. Nu ska den besiktas i år igen eftersom han insett att han förmodligen inte kommer att bli klar med att få något annat åkbart förrän det blir höst igen.

Vill du också visa upp din hoj på Garagekultur? Har du en ombyggd brukshoj eller någon unik entusiasthoj. Skicka in en bild så har du chansen att bli publicerad. Det får gärna vara en åkbild, en bild från någon träff eller resa. Gärna med människor på. Berätta något om det man ser på bilden.
 
Skicka en webbupplöst jpeg till kontakt@garagekultur.se. Namnge bilden med fotografens namn och märke på hojen.