Ozz och hans Suzuki

ozz-suzuki

Ozz skriver såhär om sig och sin Suzuki:

Det fordonet som jag kör med överlägset mest är min gamla suzuki.

Det är en gs500 årsmodell 1978 som jag köpte för 5500kr sommaren 2011. När jag köpte den hade den precis paserat 4000mil och nu har den gått 6900 problemfria mil. Det är i allra högsta grad de mest välspenderade pengarna jag gjort av med och jag kör dagligen från mars till oktober.

/Ozz

Vill du också visa upp din hoj på Garagekultur? Har du en ombyggd brukshoj eller någon unik entusiasthoj. Skicka in en bild så har du chansen att bli publicerad. Det får gärna vara en åkbild, en bild från någon träff eller resa. Gärna med människor på. Berätta något om det man ser på bilden.
 
Skicka en webbupplöst jpeg till kontakt@garagekultur.se. Namnge bilden med fotografens namn och märke på hojen.

1 kommentar

  1. ozz

    här finns det ytterligare lite bilder och text för dem som gillar att åka hoj etc.

    http://stocktownhojakers.bloggplatsen.se/2012/10/12/8802028-4dagarsturen-i-augusti/

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑