En liten räcer till kaffet

christer-Dream on

Kommer ni ihåg när man stod på macken i förortens centrum. Fulltankad moppe. Ett paket röda prince i vänster bröstficka på jeansjackan. Hela världen låg framför ens fötter. Känslan var att man kunde åka hur långt som helst. Man drömde om att få hångla med den snygga tjejen i 9A, hon med mohikanfrillan som såg lite ut som Siouxsie Sioux.

Hmmm oj tankarna drog iväg lite….

Christer har skickat in en bild på en riktigt ball liten Honda kafferäcer. Perfekt liten bushoj på 125 kubik att pendla med till jobbet. Det är nåt visst med små enkla avskalade rejsiga hojar. Det här är ett riktigt fin replika på Hondas fabriksräcers från tidigt 60-tal. Man byggde en 50 kubikare i en liten serie med start 1962 som fick namnet Honda Dream Rc110 som man tävlade med under ett antal år. Dessa hojar låg sedan som grund för utvecklingen av Hondas superbikes som kom på 70-talet.

Vill du också visa upp din hoj på Garagekultur? Om du har en ombyggd brukshoj eller något annat roligt som du använder, skicka in en bild så har du chansen att bli publicerad. Det får gärna vara en åkbild, en bild från någon träff eller resa. Gärna med människor på. Berätta gärna lite om det man ser på bilden. Skicka en webbupplöst (448×336) jpeg till kontakt@garagekultur.se. Namnge bilden med fotografens namn och märke på hojen.

1 kommentar

  1. ozz

    detta var ett inlägg jag väntat på!
    ska bli kul att se vad alla följare kör för något.

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑