Nu gäller det att fokusera

4 kommentarer

 1. Fixarerik

  Hehe, hur svårt kan det vara?
  En HD-härva i en HD ?

  Kom igen när du blandat ett tiotal märken och lite egna lösningar !

 2. Janne

  Vi är på lite olika nivå du och jag Erik 🙂

  Det är fler sladdar än på BSAn från 1953 som jag drog om elen på sist jag drog el. Men nä det är inte svårt egentligen, men man måste fokusera. Och för en kille som jag med koncentrationssvårigheter tar det emot. Har skjutit på detta hela sommaren.

  Så jag säger det igen: Janne, nu är det dags att fokusera. Det blir roligt sen när det är klart.

 3. John Eyre

  Har du köpt en färdig härva till H-Dn?

 4. Janne

  Japp, det blev en färdig härva denna gång. Men inte helt komplett, bara stamdragningen. Tänkte att jag skulle spara lite tid på det. Men jag vet inte, kanske hade varit bättre att dra om allt själv.

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑