Åk med stil – Tjäna pengar

Var på väg till ett lunchmöte när jag såg denna skönhet på St Paulsgatan. Tänk om man hade en sån här kvalitetsvagn till tjänstebil. Jag har räknat lite på det. Försäljningen i företaget jag jobbar på skulle gå upp med 13,2% om alla körde en sån här. Framgången i ett plåtskal.

Lancia Aurelia B20 med kaross ritad av Pininfarina. Ja vad ska man säga annat än Forza italia!

2 kommentarer

  1. Fixarerik

    Företagsekonomen…

  2. Janne

    Erik, om man tar hänsyn till IMP-faktorn hos kunderna. Samt den förhöjda livskänslan hos den kringresande försäljaren som bäst kan beskrivas såhär: ”här kommer jag åkande i en italiensk kvalitetsvagn och känner mig som en internationell playboy”. Då får man den effekten. Tveklöst.

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑