Som ett brev på posten

Hmmm. Här funderar man i godan ro på ett manifest mot den förslavande och tilltagande ordningen i samhället. En ordning som kväver det kreativa kaos som är själva näringen för en skapande konstnär och entreprenör. Men som nybliven Ovän av Ordning blir man genast straffad av myndigheterna. Detta kom på Posten idag; 1 meddelande från Transportstyrelsen som menar att jag nu har körförbud på en motorcykel på grund av utebliven kontrollbesiktning. Man anar mellan raderna att de tycker att jag är en så kallas slarver utan sinne för ordning och reda. Transportstyrelsen, de är vänner av ordning. Det är tydligt det. Och de slår till hårt och skoningslöst där det känns som mest hos oss ovänner av ordning. Kommer med förbud att ta sig en välförtjänt tur efter jobbet på sin frihetsmaskin. Och detta bara för att man kanske förbisett något datum. Men kampen att skapa oordning, den har bara börjat.

4 kommentarer

 1. John Eyre

  Dom har skrivit till mig också. Transportstyrelsen har örnkoll!

 2. Janne

  John är du också drabbad!? Det är förjävligt. Kom och fika på Rost imorgon så får vi prata ut om detta. Jag siktar på att vara där vid 18 tiden.

 3. Magnus "Pettson" Pettersson

  Jojo, fick åxo angående pannan. Funkar bättre med rodden, den har varit obes hela tiden och då slipper man irriterande brev.

 4. Janne

  Magnus, din lilla uppviglare. Ska du locka in mig på olagligheter?
  🙂

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑