Ultraljudstvätt

Nån som testat denna attraktivt prissatta ultraljudstvätt? Och då menar jag på svårt nedsmutsade grejer. Som ett exempel, taget sådär spontant rakt ur luften; oljiga, igensatta amalförgasare. Han som testat denna verkar ju vara nöjd. Men blir det rent i alla skrymslen och vrår och behöver man starkare rengöringsmedel än vatten? Isåfall vadå?Nån annan som har erfarenhet av dylika manicker och kan sprida ljus över den här frågan?

Just den här varianten kan man köpa hos Kjell & Co.

4 kommentarer

 1. Fixarerik

  Den ser inte stor ut…

 2. Janne

  Nä. Den är på 1 liter så man får väl rengöra i omgångar och vända och vrida på den grej man ska rengöra om den inte får plats. De har flera varianter, en på 2 liter och en på 6 liter också. Har du tips på nån annan leverantör?

 3. Stefan

  Hejsan
  Jag har använt ultraljudstvätt till bla förgasare i många år och det funkar kanon, jag använder flytande handtvål lite starkare typ.
  Har hört att citronsyra funkar bra men har ej använt detta själv.
  Om du har problem med lågfartskanaler i förgasare så kan du använda avkalkningsmedel som man hade till kaffebryggare förr, det tar dock lång tid med denna metod.

 4. Janne

  Tack Stefan. Då kanske man ska prova att köpa en sån till garaget. Läste på ett forum att citronsyra är skadligt för aluminiumdelar så det ska man kanske vara försiktig med.

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑