Maskiner, verktyg och tillbehör för skärande bearbetning

Herr verkstadsingenjören och fabrikören tillika direktör B.Schuchardt har framgångsrikt sedan slutet på 1800-talet ägnat sig åt att förfina konsten att skära i metall. Detta har kommit allmänheten till del i de utmärkta skärverktyg som kan inhandlas genom Herr Schuchardts försorg. Försynen har nu sett till att undertecknad hamnat i Herr Schuchardts affärskontaktlista, varvid jag nu via Posten erhållit en skrift som med både bild och text beskriver alla dessa fantastiska maskiner, verktyg och tillbehör för skärande bearbetning som finns att tillgå. Det ska bli mig ett sant nöje att om aftonen få tillgodogöra mig innehållet i denna publikation. Kanske tillsammans med ett stop öl. N.B av folktyp. Det är ju bara tisdag. Kanske att det i vinter sedermera kommer till en punkt då jag börjar skära i en fullt fungerande motorcykel. Slutresultatet kan då bli något av ”kustomkaraktär”. Eller bara en hög med skrot.

1 kommentar

  1. Fixarerik

    Hehe…

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑