Tävla och vinn en Garagekultur T-shirt

Alla seriösa sajter måste ha en pristävling har jag förstått. Nu går startskottet till den första tävlingen på Garagekultur. Alla kan vara med och alla som är med vinner första pris. Sugen? Det är enkelt att delta, det kan dock innebära lite smärta.

Såhär går det till. Printa ut bilden här nedanför. Gå till nån som kan gadda dig. Gör en tatuering som föreställer garagekulturormen. På valfri kroppsdel. Skicka in en bild på din nygjorda gaddning med uppgift om vem som gjort den. Mejla bilden till info@garagekultur.se. Ange storlek (Medium, Large och XLarge finns att välja på) och din postadress så skickar jag en garagekulturtröja. Sista dag att vara med och tävla är 30 september 2012.

Vill du inte ha en garagekulturtatuering? Inga problem. Alla kan köpa tröjan för endast 249 kronor i shoppen. Fri frakt inom Sverige.

1 kommentar

  1. ozz

    haha… grym tävling!!! ser fram emot bidragen!

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑