Fulla lador

Det är väl tur att man varit flitig under sommaren i sportstugan. Eller, ja det beror ju på vem man frågar. Frågar man frun så är jag en latmask. Min åsikt är att det är Zen att ligga i hängmattan ibland. Och man vill ju söka upplysning rätt ofta. Men vilken trevlig stämning det har blivit i vedboden. En sån syn kan väl göra en tårögd. Prima huggen ved i mängder. Nån kanske säger att den inte är helt full. Tillräcklig full tycker jag. Mycket av veden är björk, som är det ädlaste av alla vedträn. Nu kan man få ordentligt varmt i bastun när man behöver tvaga sig efter dagens arbete i skog och mark.

Jag tror också att jag har en eller annan flaska roslagsakvavit instoppad mellan klabbarna. Det är en strategisk placering. Bra att ha för att muta Jari med en sup när man behöver låna hans grävmaskin.

Men inte nog med det. Dessutom får det plats en Triumph, kanske den vackraste och troligen den bästa av alla motorcyklar. Jag undrar vad bondepraktikan skulle säga om det här? I augusti skola du fylla på med ved och triumph så att du inte behöver gå till fots eller frysa på Matteusdagen.

1 kommentar

  1. John Eyre

    Very well put!

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑