Om frihet

Du vill komma undan från en massa saker? Längtar efter frihet? Frihet från vadå? Pendling. Dåligt kaffe. Dåliga chefer. Elaka chefer.Tråkiga möten. Extremt tråkiga Power-Pointdragningar. Negativ omgivning. Cynism. Ohövlighet. Brist på kärlek. Brist på pengar. Inga valmöjligheter. Micromat. Energibrist. Reklam. Tidsbrist. Oro. Stress. Räkningar. Osäkerhet.  Ett arbete du hatar. Arbetsbelastning. Ändlösa attgöra listor. Köer. Dåliga nyheter och ännu sämre nyheter. Politiker. Och allt annat som du kan vilja undfly….

Gå ner i ditt garage. Gör ett oljebyte. Skruva på en förgasare. Rulla ut din frihetsmaskin. Ta en tur för dig själv i skymningen. Det kanske inte kommer att lösa alla dina problem. Men du kommer att må så mycket bättre när du återvänder hem. Och hjärnan behöver gå på tomgång ibland. Då kan den i bakgrunden lösa något av dina bekymmer. Och ge dig en idé på hur du kan stryka en av punkterna på din lista över plågor i livet. Bekämpa övermakten! Ta en hojtur!

2 kommentarer

  1. John Eyre

    Any day now!

  2. Janne

    ja vårsolen värmer och snart har kommunen sopat upp rullgruset också. Vore kul att ta en tur och se din panna på vägen. Min traja är i körbart skick och inom kort även harleyn om det inte uppstår nåt oväntat fel

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑