När gäddorna slår i vikar och vass…

…och solen går ner bakom Jakobssons dass…ja då är det vår. Nu är hojen även extrautrustad med ett touringkit så att man kan ta sig ut på fisketurer på sommarvägarna i roslagen. Verktyg i den ena väskan och fiskegrejer i den andra. Det blir perfekt. Se upp alla gäddor i vassen för nu kommer jag.

Otroligt, jag är körklar redan en vecka före midsommar, det är över förväntan.

2 kommentarer

  1. Brian

    Sorry or my lack of Swedish…I am learning, I live in Stockholm and brought my BSA Super Rocket with me. I’m looking for an A10 seat. Stock is fine but Cafe would be great. Any ideas where I can look here in Stokholm? Thank you.

  2. Janne

    Look at http://www.blocket.se/ sort for results from Stockholm. Good luck.

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑