Premiärtur med grussprättarhojen

Nu funkar min BSA grussprättarhoj att köra med. Jag tog en liten premiärtur idag och kunde konstatera att den inte gillar krypkörning i stan, då surnar den till. Rätta elementet är nog kurviga grusvägar på väg till någon trevlig fiskesjö. Jag stötte även av en slump på HuxFlux på sin superfina traja-bobber. Vilken otrolig finish! Kolla in ljuddämparna med egensvarvade avslut och bakljuslampan som ursprungligen varit en positionsbelysning till ett flygplan. Grymt bygge, det är bara att gratulera. Min egen är i ett något mer buskigt skick, men så är det inte heller en Triumph.    

1 kommentar

  1. Fixarerik

    Jag ser ju inte baklampan.

    Fina hojar,
    man måste ju våga köra med skiten och inte bara putsa.

© 2024 Garagekultur

Tema av Anders NorenUpp ↑