Det finns en hel del nördiga människor som delar med sig av sina specialintressen därute på intörnet vare sig nån lyssnar eller inte (inklusive denna blogg såklart). Vill man veta allt som finns att veta om de klassiska Engineer Bootsen och ha koll på vilka som passar din hoj ska du kolla in den här sajten Vintage Engineer Boots han verkar ha en ordentlig samling med kängor och har koll på det mesta från vilka pupper Marlon Brando hade på sig i filmen The Wild One till vilka material olika fabriker använde vid olika tillfällen. Är du mer inne på gamla skinnjackor så verkar den här snubben veta det mesta The Art of Vintage Leather Jackets, han säljer även vissa modeller under sitt eget varumärke. Eller om du vill veta mer om gamla (amerikanska) arbetskläder ta dig till sajten Vintage Workwear

Kul med entusiaster!